Valentijnrun and Walk 13 & 14 februari 2021. Afgelast en schiet niet naar de organisatie


Uit onverwachte hoek kregen we gisterenavond het slechte nieuws van onze Gouverneur van Antwerpen ( zie artikel G.V.A. van vrijdag 15/1 ). Ondanks een groene Covid 19 risk aanbeveling. Alles was klaar om 50 deelnemers per uur te ontvangen. Na 3 afgelastingen wegens storm in 2020 heeft de Corona 2021 storm ook toegeslagen. De deelnemers die ingeschreven en betaald hebben mogen hun gadget afhalen op onze trainingsdagen Maandag en donderdag 18u tot 20u en zaterdag van 9u tot 11u. Steeds onder de Covid 19 maatregelen ( met mondmasker ). Het inschrijvingsgeld wordt geschonken aan de G sport Deurne atletiek. Hou het gezond en tot 2022…. Hopelijk

Het Valentijnweekend  sportief beleven met je vrienden , familie of bubbel….op 13 en 14 februari 2021 zal er een Valentijnrun and Walk Corona Proof worden georganiseerd. Geen gezamenlijke start zoals vorige edities maar op eigen tempo met vrienden , familie of bubbel. Het is een mooi uitgestippeld en duidelijk aangegeven parcours van 5 en 10km. Heel het parcours loopt door het Rivierenhof en is voor iedereen toegankelijk. Lopers en wandelaars zijn van harte welkom. Maak één mooie foto tijdens je loop of wandeling en win misschien één van de vele toffe prijzen. Alle info onderaan.

ATV - AntwerpenLiefmans
District DeurneProvincie Antwerpen
Bioshop

Algemene info :

Voorinschrijven is verplicht en kost 3€.  Voorinschrijving voorlopig gesloten tot ….. later meer nieuws.

Inschrijven kan tot donderdag 11 februari. Opgelet: Geen daginschrijvingen mogelijk!!!!  Storting op Bankreknr. BE56 3200 6836 7488 van Antwerp athletics met vermelding je naam. Ter uwe informatie: Indien de Valentijnrun and walk zal worden afgelast, gaan wij het inschrijvingsgeld niet terug betalen maar schenken aan de G sport Atletiek Deurne van AA. Alvast bedankt voor uw begrip.

Aanmelden kan je op zaterdag 13 of zondag 14 februari 2021 in je gekozen tijdslot tijdsslot: 9u – 12u of 12u – 15u.
Atletiekpiste Sportpark Ruggeveld, Ruggeveldlaan 480 in 2100 Deurne. In het clubhuis van Antwerp athletics is het secretariaat. Wc’s aanwezig.  Bij het nakijken voorinschrijving en afhalen gadget is er mondmaskerplicht en wordt er afstand gehouden 1,5m. Ook in de Wc’s is er mondmaskerplicht.                        Volg steeds de richtlijnen van de Stewards , medewerkers en organisator.

Prijzen fotowedstrijd

Start Parcours 5 en 10km

Start parcours van zaterdag 13 en zondag 14 februari 2021
Ingang Rivierenhof – Parkweg / Ruggeveldlaan                                Looppad Rivierenhof: Start en aankomst Parkweg overkant Park Groot Schijn. Volg de pijlen op het parcours en geniet van het mooie Rivierenhof.

Start To Run

Bekijk Hier  het parcours in Relive

Fotowedstrijd …. en win één van de mooie prijzen!!!

Kom “hartverwarmend” verkleed ( niet verplicht) in Valentijn thema. Neem een foto onderweg en mail deze naar  peter.fischer@pandora.be

Antwerp Athletics Valentijnrun in het Rivierenhofpark

Loop met je bubbel

(klik voor grotere versie)

Atleten bieden zich aan op de datum en hun gekozen tijdsslot voor of na je Run ,Walk in het clubhuis van Antwerp athletics aan de atletiekpiste tussen 9u-12 en 12-15u.

Er word gelopen onder de Covid 19 maatregelen van toepassing op 13 februari.

Locatie

Sportpark Ruggeveld Ruggeveldlaan 480 2100 Deurne

Parking

Parkeren enkel op de Ruggeveldlaan op de voorziene parkingplaatsen, Begraafplaats Ruggeveld en C.V.O school volg de stewards hun aanwijzingen
Bekijk de parkeerplan hier.

Kom je met de fiets? Rij dan door tot aan het secretariaat (clubhuis Antwerp Athletics).                                                                                                                          Bus en tramhalte: Halte Ruggeveld lijnen 5 en 10
Ingang Sportpark via aangelegde betonweg volgen naar het clubhuis van Antwerp athletics. Volg pijlen naar het secretariaat.

Bekijk hier de  foto’s  van de Valentijnrun 2019!!!

De foto’s van Leo Van Gool vind je HIER 

De foto’s van Danny Hannes vind je HIER

De foto’s van Martine Bastiaenssens en Luc Jongenelen vind je HIER

De Foto’s van Ivo Quaeyhaegens vind je HIER

Sfeerbeelden 2018   

Klik  Hier voor de foto’s van Danny Hannes

Klik  Hier voor Foto’s van Leo Van Gool

Klik  Hier voor foto’s van Sport In de Kijker

Klik  Hier foto’s van Ivo Quaeyhaegens en Provincie Antwerpen

Klik  Hier foto’s van Ludo Verdonck

Meer info?

Antwerp Athletics
Peter Fischer
tel. 0476 21 94 83
peter.fischer@telenet.be