Een geweldige editie “Race for the Cure 2017”


Sporten voor het goede doel

Het sportevent “Race For The Cure” wordt elk jaar georganiseerd door Think Pink, een organisatie die zich inzet in de strijd tegen borstkanker. Het is een van de grootste sportieve evenementen rond het thema borstkanker en vond afgelopen zondag, 24 september, plaats op de Vlaamse Kaai in Antwerpen.

Met meer dan 6000 deelnemers was het dit jaar een echte record editie. Er konden twee parcours worden afgelegd: 6 km voor de lopers en 3 km voor de wandelaars. Het weer was perfect en de sfeer geweldig. Zie onderstaand ook een paar eerste impressies (© Leo van Gool):

De clubfotograaf Leo van Gool heeft voor jullie een galerij samengesteld met al zijn foto’s van deze fantastische dag. Zijn foto’s kunnen jullie hier terugvinden.

Onder de actieve sporters waren er ook 208 leden van onze club Antwerp athletics, één van de grote sportverenigingen die aan “Race For The Cure 2017” in Antwerpen deelnamen.

De clubkapiteins van de Antwerp athletics, Marina Van Wolput en Karina Thys, kregen dan ook alle aandacht om deze grote groep samen te laten sporten.

Omdat Antwerp athletics zich niet alleen inzet op een sportieve manier, maar ook voor een tal goede doelen, stonden onze activiteiten op 24 september dus ook volledig in teken van de strijd tegen borstkanker.

Wij kijken er nu al uit naar de volgende editie in 2018.

 

Klik hier voor meer informatie over de organisatie Think Pink.